Известие

Collapse
No announcement yet.

мнения за алфа 146 1.6ts 120hp

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Аее незнам ема май ще я взема и съм я е..л в мамата нея алфа ако е била подържана подържана ако не като се счупи нещо си бия главата.Така после .. ебем му неговата мама и дебитомер на колко хил.километра се сменя тоз дебитомер и въобще шанс да не сменям тази част имам ли през целия останал живот на колата..и нашия форд има дебитомер ве хора на татко още не му е хрумвало да го смени или да се счупи той дебитомер(форда е 96 година за пояснение 1.8 16в 115 кс) й не само за дебитомер говоря ами за вариатор ,бобини , ламда, горивна помпа и тем подобни.Разбирам че някои неща просто са неизбежни като Сменяне на масло , наклатки , свещи сменяне на тампони регулиране на предница и т.н
    Поздрави на всички

Comment

Има едно златно правило ... както се отнасяш към колата и тя така се отнася към теб - ти я карай само на прекъсвач и очаквай да ти омеси баница ....

Comment

Първоначално публикувано от AntiLuuP Покажи съобщение
        Има едно златно правило ... както се отнасяш към колата и тя така се отнася към теб - ти я карай само на прекъсвач и очаквай да ти омеси баница ....
        Освен ако не си и сложил от най спортната мая
        0888 232 484 - Бобо Extreme Service
        sigpic
        Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
        Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Абе стига сте плашили момчето ! Да си взима колицата и да се кефи, пък после ако почне да се чупи ще си я прави с мерак както много от нас. Ако попадне на нормално карана кола и ако си я поддържа няма да има никви проблеми.
          Ванкич, взимай колицата и влизай в сектата !
          Alfa Romeo GT 1.9 JTD '06

Comment

Първоначално публикувано от vankichaaaa Покажи съобщение
            Аее незнам ема май ще я взема и съм я е..л в мамата нея алфа ако е била подържана подържана ако не като се счупи нещо си бия главата.Така после .. ебем му неговата мама и дебитомер на колко хил.километра се сменя тоз дебитомер и въобще шанс да не сменям тази част имам ли през целия останал живот на колата..и нашия форд има дебитомер ве хора на татко още не му е хрумвало да го смени или да се счупи той дебитомер(форда е 96 година за пояснение 1.8 16в 115 кс) й не само за дебитомер говоря ами за вариатор ,бобини , ламда, горивна помпа и тем подобни.Разбирам че някои неща просто са неизбежни като Сменяне на масло , наклатки , свещи сменяне на тампони регулиране на предница и т.н
            Поздрави на всички
            Усетих те, че си "заразен" и ти с тая болест дето ни тресе всички нас.
            Last edited by old alfist; d.m.y г., 18:33.
            Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
            Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
            Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
            sigpic

Comment

Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
              Усетих, те че си "заразен" и ти с тая болест дето ни тресе всички нас.
              В тая тема се включихме цялото семейство
              Alfa Romeo GT 1.9 JTD '06

Comment

Хаха ами момчета няма как колицата си е перфектна.. жал ми е да не я взема.. да де тя вече може и да е в друг.Малко пояснение: Колата е в автосалон, внос от Германия, 184 хил .. км , пробвах я .. незнам как трябва да върви за този мотор .. вдигнах 150 и спрях (сравнително бързо ги вдигна) ама макс на 4000 оборота превключвах може би за това не се изтрелваше така бързо.. като я запалиха нищо по арматурното табло не светеше , освен фаровете и ръчната, което ме клони към мисълта че щом нищо не светеше значи е добре..като я запалиха едно шумолене се чуваше за 10 сек .. казаха ми че е така защото не била палена от давна и да се качи маслото.. незнам дали наистина е така но след това нямаше тракане , а мотора работеше поне 20 мин. Предполагам че щом на 1вата минута не и стана нищо а тя работеше поне 20 няма проблеми Ако имаше проблеми нямаше да ме кара пича да я пробвам
                Поздрави

Comment

Хаха ами момчета няма как колицата си е перфектна.. жал ми е да не я взема.. да де тя вече може и да е в друг.Малко пояснение: Колата е в автосалон, внос от Германия, 184 хил .. км , пробвах я .. незнам как трябва да върви за този мотор .. вдигнах 150 и спрях (сравнително бързо ги вдигна) ама макс на 4000 оборота превключвах може би за това не се изтрелваше така бързо.. като я запалиха нищо по арматурното табло не светеше , освен фаровете и ръчната, което ме клони към мисълта че щом нищо не светеше значи е добре..като я запалиха едно шумолене се чуваше за 10 сек .. казаха ми че е така защото не била палена от давна и да се качи маслото.. незнам дали наистина е така но след това нямаше тракане , а мотора работеше поне 20 мин. Предполагам че щом на 1вата минута не и стана нищо а тя работеше поне 20 няма проблеми Ако имаше проблеми нямаше да ме кара пича да я пробвам
                  Поздрави
                  Вдигаш 6500 за да я усетиш! На малки обороти е умреляк ... тряяя малко по - хард да деистваш ЗА БОГА ТОВА Е АЛФА!
                  ПОЗДРАВИ

B&B Racing | bb-racingteam.com
                  Има хора за които дрифта е ИСТИНА, колата - Религия, а живота - СЪCТЕЗАНИЕ!

Comment

хаахах психар добре ще знам ПО ДЯВОЛИТЕ

Comment

Ми кво да кажа като размазах колата повечето хора ме съветваха да я дам на части ама аз казах НЕ- ще се прави единствено баща ми ме подкрепи понеже му се е случвало да я кара ... а и положението ие нито да се прави нито да не се прави ... ама аз си я обичам и не искам друга .... поне не сега.... Повечето като разберат около каква сума се върти ремонта наистина ще кажат че съм ЛУД ама то не е лъжа....

Comment

предполагам като я закача на елкон ще ми кажат как е що е

Comment

предполагам като я закача на елкон ще ми кажат как е що е
                          Виж дали всички лампи светят по принцип, при мен бяха прекъснати в Германия(явно и там са станали гадове) тази за грешка в airbag и в двигателя и като ги оправих засветиха, не че беше нещо сериозно, но при теб може и да се окаже големият дявол. Като дадеш на контакт трябва всичко да свети и после да изгасне.
                          Алфа Ромео 146 1.6TS 1999
                          Mazda 6 2.3 2005
                          sigpic

Comment

Колега vankichaaaa, АЛФА не се купува с РАЗУМ, а със сърце.

Така че успех. Щом ти харесва скачай, пък после ще го мислиш. Пари се изкарват, а и кефа е несравним.

Сама ще те кажа, че пета година я карам моята и никога не съм съжалявал, че съм я купил. Да вложил съм доста пари в нея, но всеки път като се качвам в колата ми е кеф.
                            "BEAUTY IS NOT ENOUGH!"
                            Alfa Romeo 145 1.4 T.S 97 - EX
                            Opel Astra J GTC

Comment

добре колега, ще видя дали светят всички лампи, а като я закача на елкон имаш ли представа за кои части ще ми даде информация дали са в ред?

Comment

добре колега, ще видя дали светят всички лампи, а като я закача на елкон имаш ли представа за кои части ще ми даде информация дали са в ред?
                                почти за всичките ще те излъже.ти не си мисли че автоджамбазите не си плащат на елкона за по-добра за тях информация.
                                Last edited by galinves71; d.m.y г., 17:04.

Comment

Working...
                                X